Tallinna maratoni meelelahutusprogramm

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna maraton
Tallinna maraton Foto: Toomas Huik/Postimees

Pühapäeval, 14. septembril toimuval Tallinna Maratonil on lisaks spordile võimalik nautida ka lõbusat meelelahutusprogrammi. Raja ääres asuvates ergutuspunktides võtavad kohad sisse mitmed Eesti muusikalised kollektiivid ja DJ-d, samuti on rajapunktidesse oodatud kõik pealtvaatajad.

Erinevate muusikastiilidega ergutuspunkte leiab SEB Tallinna Maratoni raja äärest nii Tallinna vanalinnas kui ka mere- ja jõevaatega Pirital ning Meriväljal.

Narva maantee ääres, Hiina saatkonna vastas on ergutuspunktide kõige mitmekülgsem programm, mille paneb kokku BändCämp. Selles punktis astuvad üles erinevad bändid, kes täidavad alates kella 9st elava muusikaga mitmeid tunde. Sealne lava paikneb nii, et kuulajas ja kaasaelajas saavad hea ilma korral kontserti nautida ka murul pikutades.

Pirita tee ääres, Michael Parki monumendi juures ootab jooksjaid ja pealtvaatajaid ees DJ, kes mängib peamiselt drum'n'bass'i ja jungle'it.

Kõik puhkpillimuusika austajad on oodatud Pirita silla kõrvale, Regati maja otsa, sest sealses ergutuspunktis mängib puhkpillilugusid ansambel «Igihaljas 7».

Merivälja muuli juures on 21,1 kilomeetrise raja tagasipööre ning vahetult enne seda saab taas kuulata DJ-d. Sealses ergutuspunktis kõlavad hiphop, r'n'b ja teised samasse valdkonda liigituvad muusikastiilid. Muulist ei ole ka meri kaugel, seega on pealtvaatajatel võimalik hea muusika ja merevaatel veeta kaunis pühapäev.

Ahtri tänaval Soolalao ees paiknev ergutuspunkt ootab sedapuhku kaasa elama kõiki rokk-muusikasõpru.

Vanalinna serval, Tornide väljakul seab ennast üles Nike'i ergutuspunkt, kus plaate keerutab DJ, lisaks ergutavad jooksjaid ka tantsutüdrukud. Selle punkti vahetus läheduses asub ka välijõusaal, kus kõigil võimalus muusika saatel oma vormi parandada. 

Head Eesti muusikat saab nautida ka 13. septembril. Enne Nike noortejooksu starti esinevad Vabaduse väljakul Põhja-Tallinn ja Metsakutsu. Alates 17:30 saab kuulata Koit Toomet, kellega koos astub lavale Getter Jaani, et esitada nii nende ühiseid hitte kui ka tervitada omaltpoolt paari lauluga osalejaid ja pealtvaatajaid. Kell 18:00 algab SEB Tallinna Maratoni avatseremoonia, mille järgselt astuvad lavale Liis Lemsalu, Ott Lepland ning Voldemar Kuslap koos ansambliga. 

14. septembril toimuv SEB Tallinna Maraton on Eesti suurim rahvaspordisündmus, mis paneb liikuma üle 20 000 liikumisharrastaja. SEB Tallinna Maratonil saab end proovile panna maratoni, poolmaratoni ja 10 km jooksu- ja kõnnidistantsil (sh kepikõnd). Laupäeval, 13. septembril toimuvad Mesikäpa lastejooksud ja Nike noortejooks.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles