Tallinna maratonil osalejad saavad jooksust isikliku video

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna maraton 2013.
Tallinna maraton 2013. Foto: Mihkel Maripuu

Sel pühapäeval toimuval Tallinna maratonil on kõigil maratoni, poolmaratoni ja 10 kilomeetri distantsi ajavõtuga läbijatel võimalik joostud distantsist saada videokokkuvõte.

Videokokkuvõtet pakuvad korraldajad Tallinna maratoni raames esimest korda. Lühike video salvestatakse vaheajapunktidesse lisatud 16 HD kaamerate abil. Kaamerad asuvad võistlusraja 6 punktis: stardis ja finišis, lisaks maratoniraja 10., 21., 30. ja 40,5 kilomeetril.

Videoturundus.ee koostöös Hollandi ettevõtte Mysports.TV-ga toob säärase lahenduse Eestisse ja kogu Baltikumi esmakordselt. Projektijuhi Reigo Kimmeli hinnangul soovivad osalejad videost näha ja sõpradega jagada just enda distantsi läbimist, sest kõige tähtsam on isiklik jooks. «Pikema distantsi läbijad saavad kaamerasse naeratada rohkemates vahepunktides kui 10 kilomeetri läbijad, kelle rajal on vaid 1 kaamera, lisaks stardi ja finiši kaameratele,» ütles Kimmel

Personaalse video nägemiseks tuleb peale üritust www.jooks.ee/video lehel sisestada oma stardinumber. Videolingid on nähtaval ka finišiprotokollis. Videokokkuvõtte saavad kõik, kel on stardinumber ning kes on registreerunud ajavõtuga jooksu- või käimisdistantsile.

Tallinna Maraton toimub eeloleval nädalavahetusel, 13. ja 14. septembril. Baltimaade suurima spordisündmuse erinevatele distantsidele on veel võimalik registreeruda Vabaduse väljakul asuvas võistluskeskuses. Registreerimine on avatud kuni laupäevani, ajavahemikus 10-19. Samuti on võimalik registreeruda pühapäeva hommikul, alates kella 7.00st. Registreerimine lõpeb 15 minutit enne oma distantsi starti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles