Tallinna südalinna tuleb juurde kaks uut söögikohta

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlu.
Õlu. Foto: SCANPIX

Südalinnas Toompuiestee 16 hoonetekompleksis avab uksed kaks uut söögikohta: modernne pubi Pööbel ja Vahemeremaade köögist inspireeritud restoran Kuldmokk.

Hoonetekompleksi peamaja alumisel korrusel avab lähiajal uksed modernne pubi Pööbel. «Pakume Eesti juurtega, ent moodsa käsitlusega menüüd,» rääkis söögikoha eestvedaja Paap Toonela. Rõhku pannakse ka viina- ja õllekultuuri tutvustamisele, näiteks peaks olema see ainus koht pealinnas, kust saab kraanist Saaremaa Pöide õlut.

Novembri lõpp või detsembri algus peaks tooma Hotoka ja Pööbeli kõrvale veel ühe uue toidukoha: Falgi tee 3 poolses ärihoones seab end sisse Vahemere riikide köögist ispireeritud ja eksootilise linnu nime kandev restoran Kuldmokk. «Me ei paku mitte traditsioonilist Vahemere kööki, vaid erinevate sealkandi riikide köökide fusioni,» selgitas söögikoha vedaja Annika Arras. Menüükaardi koostavad Kreeka ja Türgi päritolu kokad, kontseptsioonist kantud saab olema ka veinikaart - lubatakse pakkuda märjukest, mida mujal Tallinnas ei leidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles