Tallinna Ehituskool avab uue õppekompleksi

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehituskooli uus praktikamaja
Ehituskooli uus praktikamaja Foto: Kirsti Tammik

Novembri alguses jõudis lõpule Tallinna ehituskooli põhjalik ümberehitus, mille käigus renoveeriti senine kooli peamaja ja valmis uus kaasaegne praktikahoone. Uus õppekompleks avatakse 14. novembril.

2013. aastal alanud ja ligi 9 milj eurot maksva läinud ehitustööde käigus lammutati kooli territooriumil  paiknenud amortiseerunud õppetöökojad, mille asemele rajati uus kahekorruseline praktikahoone. Lisaks kaasajastati täielikult kooli peahoone.

Kaasaegseimas õppekeskkonnas hakkavad paiknema õppetöökojad ja klassid ehitus- elektri- ja puiduerialade oskustööliste väljaõppeks. Hoone sisseseade valikul on lähtutud kaasaegseimatest tehnoloogilistest võimalustest ja tööandjate vajadustest.

Tallinna Ehituskooli direktori Raivo Niidase sõnul on nüüdsest Ehituskooli nimele vääriline õppekeskkond, mis võimaldab anda kaasaegseimat õpet ehituse-, puidu ja elektrivaldkonna õppekavadel. «Selleks, et kutseõppeasutus saaks koolitada tööandjate vajadustele orienteeritud oskustöölisi, peab ka kool koos sisseseade ja õppevahenditega vastama tänapäeva nõuetele, millele Tallinna Ehituskool nüüdsest kindlasti vastab,» lisas Tallinna Ehituskooli direktor Raivo Niidas.

Tallinna Ehituskool on 1947 aastal asutatud ehitus- ja puiduerialasid õpetav oma valdkonna juhtiv kutsekool. Koolis saab õppida 9 erialal. Õppetöö toimub eesti- ja vene keeles. Lisaks pakub Ehituskool täienduskoolitusi. Tallinna Ehituskool asub aadressil Pärnu mnt 162.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles