Tallinna linna noortevolikogu esimeheks valiti Kea Kruuse

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Kea Kruuse
Pildil Kea Kruuse Foto: Silver Raidla

Tallinna linna noortevolikogu uus koosseis valis eile oma esimesel istungil uue juhatuse ning poliitiliste komisjonide esimehed. Esimeheks valiti tagasi erakondliku kuuluvuseta Kea Kruuse, kes juhtis noortevolikogu ka eelmises koosseisus.

«Järgneval aastal plaanib noortevolikogu tegeleda tudengite praktikakohtadega, puuetega noortele liikluses suurema ohutuse tagamisega ja grafitiga linnapildis. Lisaks toome kindlasti tähelepanu vähekindlustatud abiturientidele, kes on motiveeritud, kuid kelle pered ei saa 200-euroseid matemaatika riigieksamiks ettevalmistavaid kursusi lubada,» andis noor esimees Kea Kruuse lühikese ülevaate uue juhatuse plaanidest.

Lisaks valiti noortevolikogu juhatusse EBS gümnaasiumi õpilane Aune Marjapuu ja Rocca al Mare kooli gümnasist Villem Lassmann, kes on mõlemad samuti erakondliku kuuluvuseta. Poliitiliste komisjonide juhtideks valiti Tallinna Ülikooli haldus- ja ärikorralduse tudeng Alina Tubli ning Ronald Ross (Keskerakond), kes on lõpetanud Tallinna Ülikooli reklaami ja imagolooga eriala bakalaureuse kraadiga.

Tallinna linna noortevolikogu on 21 noorest koosnev osaluskogu, mis esindab ja kaitseb Tallinna noorte huve. Noortevolikogu esindaja kuulub ka hääleõigusega linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni koosseisu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles