IRL: tallinlased maksavad kinni LiPo 170 000-eurose kahjumi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpood LiPo.
Munitsipaalpood LiPo. Foto: Toomas Tatar

Tallinna 2015. aasta eelarvest selgub, et linn maksab munitsipaalpoe kahjumiks 170 000 eurot.

Linnavolikogu IRLi fraktsiooni esimehe Madis Kübara sõnul on tegemist linnavalitsuse ilmselge reklaamikampaaniaga. «Linlased, kes käivad LiPos ja rõõmustavad odava hinna üle, maksavad teisest taskust ise selle hinnavahe kinni, lisades sinna veel  rohkem kui kahesaja tuhande eest poe tegevus- ja reklaamikulusid,» ütles volinik. «Maksavad loomulikult kõik linlased, olenemata sellest, kas nad linnapoodi oma jalga tõstnud on või mitte.»

«Linnavalitsuse käitumine on üdini propagandistlik. Raha võetakse kõigi taskust ja seejärel jagatakse mingi kindla kriteeriumi järgi uuesti laiali. Vahepeal läheb muidugi osa sellest raisku, aga linnavalitsus saab endale vastu rindu taguda ja kiita, et midagi on jälle tehtud,» ütles Kübar.

«Keskerakondlik linnavalitsus on aastaid püüdnud pimestada valijaid sõnaga «tasuta», lootuses, et elanikud ei vaevu analüüsima, kes need tasuta asjad kinni maksab,» tõdes volinik ning lisas, et samas tempos jätkates jõuame tagasi kommunismi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles