Viru hotellimuuseum pakub muuseumi sünnipäeval tasuta ekskursioone

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Hotelli KGB muuseum.
Viru Hotelli KGB muuseum. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti esimene hotellimuuseum Viru hotell ja KGB tähistab teisipäeval, 13. jaanuaril oma neljandat sünnipäeva tasuta ekskursioonidega.

Sünnipäeva puhul toimub tausta kaks eestikeelset, kaks soomekeelset, üks venekeelne ja üks ingliskeelne ekskursioon. Vajalik on eelregistreerimine, sest rühmade suurused on piiratud. Registreerimine telefonil +372 680 9300 või viru.reservation@sok.fi.

«Neli aastat ja üle 120 tuhande külastaja on ühe väikse eramuuseumi jaoks fantastiline tulemus,» ütles Original Sokos Hotel Viru tegevdirektor Anu Soosaar. «Oleme uhked meie giidide üle, kes räägivad Eesti ajaloost nii, et kuulatakse huviga ning lahkudes soovitatakse ekskursioone teistelegi. Viru hotell on osa meie kõigi ühisest ajaloost ning otsustasime sel päeval tähistada hotellimuuseumi sünnipäeva tasuta ekskursioonidega.»

Teisipäeval, 13. jaanuaril väljuvad eestikeelsed ekskursioonid kl 16.00 ja 17.30, soomekeelsed kl 10.00 ja 13.00, ingliskeelne kl 11.30 ja venekeelne kl 14.30.

Eesti esimene hotellimuuseum Viru hotell ja KGB avati 13.1.2011. Nelja aasta jooksul on külastanud muuseumi u 120 000 inimest, seda on kajastanud sajad välismaised meediakanalid ning muuseum on võitnud mitmeid tunnustusi, mh Tallinna Turismitegu 2011 auhinna.

Muuseumipileti tavahind on 10 eurot, hotellikülalistele 8 eurot. Rühmadele erihinnad ja rühmatellimusi võetakse vastu ka väljaspool tavapäraseid külastusaegu. Ekskursioonidele pääseb eelregistreerimisel tasuta ka muuseumiööl 16. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles