Sügisjooks ja maraton sulgevad Tallinna kesklinna tänavad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Raepress, graafika: Katri Karing

Pühapäeval, 12. septembril toimuvad XI SEB Tallinna sügisjooks ja SEB Tallinna maraton.


Rahvaspordiürituse võistluskeskus seatakse Vabaduse väljakul sisse juba laupäeva hommikuks, jooksud viiakse läbi pühapäeval kella 9-16, teatas Raepress.

Liikluspiirangutest ja tänavate sulgemisest tingituna võib esineda nimetatud ajal liiklusseisakuid. Sügisjooksu ja maratoniga seoses muudetakse ka bussiliinide nr 1a, 2, 3, 5, 8, 15, 16, 17, 17a, 18, 19, 20, 23, 29, 34a, 35, 36, 38, 40, 44, 51 ja 60 marsruute ning trammiliiklus katkestatakse täielikult.

Tallinna sügisjooksu ja SEB Tallinna maratoni ajaks suletakse Pärnu maantee Vabaduse väljaku ja Viru väljaku vahel; Viru väljak; Narva maantee Viru väljaku ja Pirita tee vahel (välja arvatud ühissõidukid); Mähe-Kaasiku tee; Filmi tänav; Nafta tänav; Tuukri tänav; Rannamäe tee Mere pst ja Pika tänava vahel; Pikk tänav Rannamäe tee ja Tolli tänava vahel; Tolli tänav ning Laboratooriumi tänav Tolli tänava ja Suurtüki tänava vahel.

Liiklust piiratakse Pirita teel, Merivälja teel, Ranna teel, Ahtri tänaval, Toompuiesteel, Kaarli puiesteel ning Šnelli pargi ja Tornide väljaku kergliiklusteedel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles