Kõlvart: saaksin oma valijate ootusi kõige paremini täita abilinnapeana

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Kõlvart
Mihhail Kõlvart Foto: Tairo Lutter / Postimees

 Äsjastel valimistel 11004 häält saanud Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart (KE) rääkis intervjuus Postimehele, et tunneb küll rõõmu nii paljude Eesti inimeste usaldusest, ent mõistab teisalt ka vastutust, mis valijate ootustega seotud.

 

«Tulemus oli natuke suurem kui lootus või eesmärk,» tunnistas Kõlvart. «Ühest küljest on see mõistagi suur saavutus, et nii paljud inimesed mind usaldavad, teisalt kaasneb sellega väga suur vastutus. Raske on vastata inimeste ootustele, kui ollakse parlamendis opositsioonis,» viitas ta võimalusele, et Keskerakond võib riigikogus siiski opositsioonis jätkata.

«Minu hääled pole ainult usaldus, vaid ka vastutus ja ootused konkreetsele inimesele. Mulle tundub, et ma saaksin seda kõige paremini realiseerida oma praegusel kohal. Sõltub muidugi ka sellest, mida erakond otsustab,» märkis Kõlvart.

«Klassikalises mõttes kampaaniat ma ei teinudki, ei käinud uste taga ega suurtes kauplustes. Olen arvamusel, et kui töötad täitevvõimu juures, siis sinu peamine kampaania peab olema sinu töö. Minu töö annab mulle õnneks võimaluse päris palju ka inimestega suhelda,» rääkis ta.

Keskerakonna eesmärk tänavustel valimistel oli Kõlvarti sõnul need võita. «Muidugi peame tegema analüüsi, kus olnuks vaja rohkem pingutada. Otsustab ikkagi valija, temal on see õigus. Reformierakonnale tuleb valmisvõidu puhul vaid õnne soovida,» rääkis Kõlvart.

«Me pole kaotanud, vastupidi – meil on väga hea tulemus, saime parlamendis ühe mandaadi koguni juurde. Parlamenti tulid aga ka uued erakonnad: ühiskond soovib ja vajab muutusi. Loodame, et Reformierakond mõistab seda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles