Naine sai pesupoes koosa: teiesugustele ei müüda siin midagi!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste pesu.
Naiste pesu. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Ajaleht Pealinn vahendab nördinud naisterahva kaebust, et pealinna pesupoodides eelistatakse saledaid naisi ning suuremaid numbreid kandvad naised saavad poes ebameeldiva suhtumise osaliseks.

«Tallinna paljudes luksuslikes pesupoodides vaadatakse neid naisi, kes just null-suurusesse ei mahu, kui mingeid ebardeid, kes ei tohiks justkui mitte pilkugi heita kauni pesu poole,» on lugeja Pealinna artiklis nördinud.

«Minu endaga juhtus sarnane lugu, kui olin kord taas maalt pealinnas käimas. Kuna meie kodukandi poed just põneva ja värvika pesusortimendiga ei hiilga, otsustasin pealinnas käies läbi astuda ühest suurest kesklinna kaubanduskeskusest,» muljetas lugeja väljaandele. «Juba poodi sisenedes tabasin endalt kriipspeenikese plaatinablondide pikkade juustega müüjatari põlgliku pilgu, mis mõõtis mind ülevalt alla. Üritasin müüjanna pilku ignoreerida ja siiski poes ringi vaadata. Ilmselt poleks ma seda siiski pidanud tegema, sest korraga kõlas üle poe jäine märkus: «Teiesugustele siin küll midagi ei müüda,» kirjutas lugeja.

«Vaatasin ringi, et tuvastada, kes kellega räägib. Esmalt ei saanud ma pihtagi, et sapine märkus oli mõeldud mulle. Kui müüjanna mulle lähenes ja oma seisukohta veel kord valjult üle pesupoe kordas, sain aru, et see paks, kellega räägitakse olen mina. Ei osanudki kohe kuidagi reageerida, kuigi müüjanna pilk andis üheselt mõista, et ma peaksin poest lahkuma. Aga ma otsustasin saare naise jonni ajada ja mitte lasta end poest nagu viimast nartsu välja visata ning uurisin kauneid pesukomplekte edasi,» kirjutab lugeja.

«Lõppude lõpuks ei ole see ju mitte kellegi asi, mida, kus ja kellele ma oma raha eest ostan. Kui müüjanna tundis muret, et ma ei leia tema poest soovitud kaupa, oleks ta võinud delikaatselt minu poole pöörduda ja küsida, kas vajan abi. Kuigi väliselt säilitasin külma rahu, oli mu hing ikkagi haiget saanud ja märkus kumises kõrvus veel mitu päeva ja tõi üksi olles pisaragi silma,» jagas naine Pealinna vahendusel nörritavat kogemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles