Keilas avati uus Maxima X kauplus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keilas avati Maxima X kauplus, mille 800-ruutmeetrisel kaubanduspinnal pakutakse ligi 6000 erinevat toodet.

Maxima Eesti investeeris uue kaupluse rajamisesse ja ümbritseva infrastruktuuri korrastamisesse, kokku ligi kaks miljonit eurot, lausus Maxima Eesti peadirektor Vaidotas Pacesa.

«Uus kauplus põhineb Maxima uuendatud kodukaupluse formaadil, kus avar müügisaal loob võimaluse pakkuda ligi 6000 nimetusega toidu- ja esmatarbekaubaga suuremate supermarketitega sarnast valikut,» ütles Pacesa. «Poes on Maxima tsehhides toodetud kulinaaria- ja kondiitritoodete kaaluletid, kohapeal valmivad värsked pagari- ning grilltooted.»

Pacesa sõnul paikneb kauplus logistiliselt väga ligipääsetavas kohas. «Seda nii Tallinna suunalt Keilasse tulijatele kui ka neile, kes soovivad kauplust külastada linnast tulles,» märkis Pacesa. «Kaupluse ja seda toetava taristu rajamisega sai sootuks uue ilme ka Keila «värav» – sissesõidutee linnasüdamesse.»

Maxima kauplusehoone rajati arhitektuurilise eriprojekti alusel, mis arvestab linnaruumilise eripäraga ehk ühelt poolt lõppevat linna väikeelamute ala ning üleminekut korruselamute piirkonnale.

Ehitustööde käigus rajati 1200-ruutmeetrise üldpinnaga kauplusehoone, juurdepääsuteed nii sõidukitele kui ka jalakäijatele ning vajalikud tehnovõrgud ja haljastus.

Keila kauplus on Maxima jaekaubandusketi 75. kauplus Eestis, ettevõtte töötajate koguarv on üle 4000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles