Eesti Energia uus hoone vahetas paar päeva enne kolimist omanikku

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Energia peamaja asub homsest Järvevana tee äärses ärimajas. Jõuka rentniku saanud hoone vahetas eile omanikku.

Homsest asub Eesti Energia peamaja Tallinnas aadressil Lelle 22. Kolimise tulemusena on esmakordselt toodud pea kõik ettevõtte Tallinna töötajad ühe katuse alla, sest tänaseni tegutses Eesti Energia Tallinnas viiel erineval büroopinnal.

Pärnu maantee ja Järvevana tee ristmikul paiknevast büroohoonest hakkab Eesti Energia rentima 14 korrusest 11 ning seal hakkab asuma ligi 550 töökohta. Ettevõtte klienditeenindus jätkab senisel aadressil Kadaka tee 63.

Eesti Energia sõlmis rendilepingu 10-aastase tähtajaga ning tänu töökohtade kokkutoomisele ühele pinnale, säästab ettevõte nende aastate jooksul ligi 2,6 miljonit eurot.

Büroohoone sai Eesti Energia näol endale turvalise rendilise ning see tekitas investorite huvi hoone vastu, alates eilsest kuulub hoone Colonna investoritega seotud kinnisvaraettevõttele. Kinnisvaraettevõtete gruppi Colonna kuuluv Silverene Property OÜ ostis hoone Järvevana Kvartal I OÜ-lt. Müügihinda pooled ei avalda.

«Tehingu näol oli hea võimalus omandada kõrge kvaliteediga kaasaegne hoone, mille rahavoo tagavad tugevad pikaajalised üürnikud eesotsas Eesti Energiaga,» kommenteeris ostu Colonna Kinnisvara juhatuse liige Roberto de Silvestri.

Tallinnas Pärnu maantee ja Järvevana tee nurgal asuv 14-korruseline ning enam kui 9000 ruutmeetrit üüripinda hõlmav hoone valmis käesoleva aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles