Nõmmel jagatakse taas punaseid lehekotte

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punased lehekotid Nõmmel.
Punased lehekotid Nõmmel. Foto: Jukko Nooni

Esmaspäeval, 16. märtsil algab Nõmmel taas punaste lehekottide kampaania, mille raames viib linnaosavalitsus elanikelt tasuta ära kuni kümme kotti lehti ja okkaid.

Punaseid lehekotte jagatakse soovijatele 10. aprillini. Kottide äravedu toimub 21. aprillist 18. Maini, teatas Nõmme Sõnumid.

Nõmme linnaosavanema Tiit Teriku sõnul on tänavate äärde ilmuvad punased lehekotid üheks Nõmmele iseloomulikuks kevade saabumise märgiks. «Tegemist on kindlasti suurima ja kulukaima kevadise heakorraaktsiooniga, mida linnaosa elanikele pakub. Lehekotte viiakse tänavu elanikelt ära juba kaheteistkümnendat korda,» ütles Terik.

Lehekotte jagatakse Nõmme linnaosavalitsuse teenindussaalides Vabaduse pst 77 ja Jaama 18 alates 16. märtsist kuni 10. aprillini esmaspäeviti kella 8.30–18, teisipäevast neljapäevani kella 8.30–17 ja reedeti kella 8.30–16.

Iga kinnistu kohta viiakse ära kuni kümme lehekotti. Ära veetakse ainult Nõmme linnaosavalitsuse jagatud punased lehekotid. Saadud kotte ei tohi edasi anda naabrile või tuttavale, sest see tekitaks kottide kogumisel segadust ning probleeme. Kottide äravedu toimub 21. aprillist 18. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles