Kohus ei rahuldanud Nimeta baari kaebust Madissoni vastu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimeta baar Suur-Karja tänaval.
Nimeta baar Suur-Karja tänaval. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinna ringkonnakohus jättis rahuldamata Nimeta Management OÜ, Vallo Palvadre, Andrew David Gleesoni ja Alan William Gregory hagi Annika Madissoni vastu laimu ümberlükkamiseks ja 3500 eurose kahjutasu maksmiseks.

Eelmisel nädalal tehtud otsusega jättis ringkonnakohus jõusse Harju maakohtu mullu 18. augustil tehtud otsuse. Otsus on jõustumata ja selle võib edasi kaevata 30 päeva jooksul.

Möödunud aasta kevadel kirjutas Postimees, et Nimeta baari omanikud andsid Annika Madissoni kohtusse, süüdistades teda ettevõtte laimamises, kuna Madisson rääkis meedias baarist tulevast mürast. «Nad väidavad, et ma laimasin neid ja nõuavad maksimumsummat, 3500 eurot, mida niisugusel juhul on võimalik küsida,» ütles baariga samas majas Tallinnas Suur-Karja tänaval elav Madisson.

Suur-Karja tänava müraprobleem oli kestnud juba aastaid, elanike kaebuste tulemusel otsustas Tallinna Kesklinna valitsus eelmise aasta alguses lühendada Nimeta baari ja Shootersi lahtiolekuaegu. Ka nimetas abilinnapea Kalle Klandorf raadiosaates, et Nimeta baar, selle omanikud ja juhtkond levitavad sissetoodud lagakultuuri. See tõi kaasa mitmeid vaidlusi linna ja ettevõtte omanike vahele.

Kohtumiste tulemusena hakkasid toona nädalavahetusel Suur-Karja tänaval korda hoidma eraturvafirma patrullid ja Nimeta baar investeeris lõpuks paremasse heliisolatsiooni 15 000 eurot, mille eest uuendati täielikult baari lagi ning tehti teisi müra summutavaid töid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles