Kalamajja ehitatakse neli uut kortermaja

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ristiku 33a.
Ristiku 33a. Foto: 1Partner Kinnisvara

1Partner Ehitus ehitab Kalamajja Ristiku ja Vabriku tänavale neli uut kortermaja.

1Partner Ehituse juhi Üllar Hinno sõnul on Kalamaja praegu kõige kuumem piirkond Tallinnas. «Kalamaja eripärana on sealsed arendajad pigem väiksemad ettevõtted, kes toimetavad ühe või paari projekti kaupa. Projektid on nägusad ja sobivad keskkonda. Ostjate enda surve on lõpetanud kolemajade ehitamise, sest asukohta mittesobiv hoone ei lähe lihtsalt kaubaks,» ütles Hinno.

«Teine Kalamaja eripära on suured korterid. Kui mujal Tallinnas broneeritakse kõigepealt väiksemad pinnad, siis Kalamajas lähevad esimesena kõige suuremad korterid. Seetõttu ehitamegi näiteks Vabriku tänavale ainult suured, üle 80-ruutmeetrised peredele mõeldud korterid,» lisas Hinno.

Uued Kalamajja kerkivad elumajad asuvad aadressil Ristiku 33a ja 24 ning Vabriku 3. Hoonete suurused on 468, 400, 415 ja 727 ruutmeetrit. Hooned valmivad 2015. aasta teises pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles