Lastehaigla pakub oma patsientidele muusikaelamusi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings.
Curly Strings. Foto: Erlend Štaub

Tallinna Lastehaigla Heategevusfond ning haigla koostööpartner Wellmark Health OÜ korraldavad kolmapäeval patsientidele ja nende vanematele kontserdi, kus esineb ansambel  Curly Strings.

Seoses rahvusvahelise muusika-aastaga pakutakse tänavu lastehaigla patsientidele rohkelt erinevaid muusikaelamusi, vahendas linnavalitsuse pressiteenistus. Kontsert algab  kell 11 haigla 0-korruse klaverisaalis ja sissepääs on tasuta.

Ansambli liikmed on lubanud isiklikult külastada ka neid lapsi, kes palatist välja ei saa ning korraldada muusika-õpitoa.

Curly Strings võidutses 2015. aasta Eesti muusikaauhindade (EMA) galal neljas kategoorias: aasta ansambel, aasta album, aasta debüütalbum ja aasta parim laul.

Lastehaigla lastele on esinenud ansambel Põhja-Tallinn, Koit Toome, Anneli Peebo, Lenna Kuurmaa, keda sai kuulda Tallinna Lastehaigla Toetusfondi mänguasjakogumisaktsiooni avamisel, novembris laulsid väikelaste maja fuajees enneaegse sünni päeva puhul Nele-Liis Vaiksoo ja Uku Suviste, tegemist oli MTÜ Enneaegsed lapsed kingitusega töötajatele ja saatusekaaslastest lapsevanematele. Korduvalt on lastehaiglas esinenud Arsise kellade ansambel ning möödunud aasta rahvusvahelisel muusikapäeval musitseeris haigla fuajees Suzuki ansambel Viiulikeeled Vanalinna Hariduskolleegiumist.

Viimati tõi patsientidele muusikalist külakosti laulja Karl-Erik Taukar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles