Urmas Tooming: pole meie asi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Just niimoodi võiks kokku võtta kinnisvarahaldusfirma Brem suhtumise oma üürnikesse ja klientidesse.


Kui Tallinna Vesi keeras Bremi rohkem kui kümne miljoni krooni suuruste võlgade tõttu kümnes äri- ja tootmishoones vee kinni, siis ei liigutanud Brem lillegi, et talle kuuluvate majade üürnikke täbaras seisus kuidagi aidata.

Kadaka tee 72a hoones tegutsevad automüügifirmad ja teised üürnikud pidid ise endale välikäimlad ja kätepesuaparaadid kohale vedama, et kuidagi tööd jätkata.

Samas majas asunud Starmani klienditeenindus kolis aga hoopis soojakutesse. Tõenäoliselt häirivad samad mured ka teiste veest ilma jäänud Bremi hoonete asunikke.

Bremi juht korrutab aga, et kurja juur on Tallinna Vesi ise, sest lasi arestida Bremi arved. Raha pidavat kinnisvarahaldajatel küll olema, aga paha veefirma ei lase seda kasutada.

Samuti näitab Brem näpuga kiuslikele eraisikutele, kes ei taha firmale tema teenuste eest maksta. Samas võib Tallinnast tuua päris hulga näiteid, et majaelanikud ei ole Bremi teenuste nigela kvaliteediga rahul ja on endale uue haldaja otsinud või kavatsevad seda kohe teha. Nokk lahti, saba kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles