Astangu teeremont peatus ehitaja majandusraskuste tõttu

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Töövõtja likviidsusprobleemide tõttu peatus Astangu elurajooni sisekvartaliteede taastusremont.

«Tegemist on Tallinna kommunaalameti praktikas esmakordse juhtumiga,» kinnitas ameti juhataja Ain Valdmann. «Sellist majandusraskuste tõttu töö pooleli jätmist ei ole mitte kunagi varem ette tulnud,» vahendas Raepress Valdmanni sõnu.

Tööde teostamine Astangu elurajoonis  peatus juba kaks nädalat tagasi. Töövõtja AS KPK Teedeehituse esialgse info kohaselt oli põhjuseks asfaltbetooni tootva tehase rike. Käesolevaks ajaks on töövõtja tunnistanud suutmatust töödega jätka ja objekti lõpetada.

«Praegu otsime tööde jätkamiseks meetmete rakendamise võimalusi,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš.

Käesolevaks ajaks on teostatud äärekivide paigaldus ja kõnniteede asfalteerimine ning osaliselt olemasoleva asfaltkatte freesimine ja sõidutee asfaltkatte alumise kihi paigaldus. Lepingujärgne tööde lõpptähtaeg oli 20. september 2010. Uue tähtajana on plaanis tööd lõpetada oktoobri lõpuks. Abilinnapea Deniss Boroditš kohtus täna Astangu asumi korteriühistute esindajatega ja andis neile selgitusi.

«Vabandan Astangu asumi elanike ees ebameeldivuste pärast seoses remondi viivitamise eest meist olenemata põhjustel,» ütles Boroditš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles