Viru keskuse raamatupoes avati Dorian Gray tuba

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sissepääs Doriani tuppa.
Sissepääs Doriani tuppa. Foto: Nuku

Kolmapäevast laupäevani on kõigil soovijatel võimalus külastada NUKU teatri suvelavastuse «Dorian Gray portree» installatsiooni ehk Doriani tuba Viru Keskuse Rahva Raamatus.

Tegemist on raamatupoodi ehitatud eraldi ruumiga, kuhu juhatab ühekaupa inimesi sisse tummnäitleja. Külaline saab toas aimu Dorian Gray (Mart Müürisepp) mõttemaailmast. Installatsiooni on loonud lavastaja Vahur Keller ja kunstnik Britt Urbla Keller inspireerituna Oscar Wilde'i loomingust.

«Nii palju emotsioone! See oli täpselt nagu teatrietendus. Väga hea idee. Esmalt ma arvasin, et midagi või keegi hüppab mu juurde, aga...,» kirjeldas üks esimestest külalistest, 20-ndates eluaastates naisterahvas oma muljeid.

«Tore oli... See neli minutit seal toas pani mõtlema nende teemade peale, oma praeguse elu üle,» ütles üks mõtlik toast väljunu.

«Lugesin seda raamatut vist liiga noorena, aga nüüd sain huvitava tunde ja maitse suhu. Aitäh!» lausus kolmas külaline.

Tuba on avatud kolmapäevast reedeni kella 17-20, laupäeval kella 12-15. «Dorian Gray portree» on täiskasvanutele mõeldud NUKU teatri suvelavastus, mis esietendub 14. juunil endises Heliose kinos Tallinna vanalinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles