Tallinnas korraldatakse meeleavaldus kaubanduskeskuste vastu

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed kaubanduskeskuses.
Inimesed kaubanduskeskuses. Foto: Marko Saarm

Järgmisel laupäeval toimub Tallinnas Paldiski maanteel Rocca al Mare kaubanduskeskuse ees pikett linnas laiutavate kaubanduskeskuste vastu.

Meeleavalduse korraldajate sõnul peaksid Tallinna linnavalitsus ja Tallinna linnavolikogu peatama igasuguse uute kaubanduskeskuste rajamise linnas, arvestades, et neile on e-poodide näol olemas alternatiiv.

«Arvestades seda kui suured on kaubanduskeskuste nõutavad üürid, pole ime, et kaubad on poodides 20-30 protsenti kallimad kui e-poodides. Kui keskmine Eesti pere ostaks rohkem e-poodidest, siis jääks neile aasta lõikes kindlasti rohkem raha kätte, kui praegu plaanitavast sotsiaalmaksu langetamisest. Selleks ei peaks ühtegi teist maksu tõstma ega millegi vajaliku arvel koonerdama,» rääkis meeleavalduse kaaskorraldaja Enrico Buntsel.

Meeleavalduse korraldajad on noored Eesti ettevõtjad, kes on hiljuti alustanud oma esimese e-äriga. Meeleavaldus toimub 16. mail algusega kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles