Nõmme turg kutsub suvekontsertidele

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme turg.
Nõmme turg. Foto: Toomas Tatar

Täna kell 12 avab avab ansambel Laine Nõmme turul suvekontsertide sarja, lastekaitsepäeva eel esinevad oma etteastetega ka lapsed ja noored.

Sel suvehooajal toimuvad Nõmme turul  igal laupäeval meeleolukad tasuta suvekontserdid.

Abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul soovitakse suviste üritustega pakkuda turulistele lisaväärtust, et turg ei oleks ainult kauplemise koht, vaid ka meeldiv ajaviitmise koht kogu perele.

Suve jooksul astuvad Nõmme turul üles Voldemar Kuslap, Boris Lehtlaan, ansambel Laine, Airi Vipulkurmar Kansar, Anne Adams, Toomas Anni ja teised. Kõik Nõmme turu kontserdid algavad laupäeviti kell 12.

Tänase esimese suvekontserdiga tähistatakse ühtlasi lastekaitsepäeva - esinevad Nõmme Kultuurikeskuse ringide noored ja pereansambel Männiste. Teatavasti võitis Märten Männiste tänavuse «Laulukarusselli». Kohal on ka noorsoopolitsei, kes räägib lastele liiklusohutusest ning Prügihunt jagab lastele komme ja keskkonnamärke.

Suvekontsertide programmi leiab Tallinna turgude kodulehelt. www.tallinnaturud.ee

Nõmme turg on avatud esmaspäevast laupäevani kella 9-18 ning pühapäeval 9-17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles