Tsiklimehed kinkisid lastele jalgrattad

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lastekaitsepäeva puhul andis Harley Davidson Club Estonia Vabaduse väljakul 65-le Tallinna lapsele kingituseks jalgrattad.

Lapsed valiti välja linnaosade valitsustes. Harley Davidson Club Estonia presidendi Per Nordqvisti sõnul otsustas Eesti Harley Davidsoni Klubi kinkida jalgrattad lasterikastele peredele, kellel pole võimalik neid osta. «Loodame, et õnnelikud rattaomanikud hindavad kingitust ja hoiavad seda,» ütles Nordqvist tulevastele mootorratturitele. «Nagu näete, pole me enam noored, seega loodame, et meie liikumisel on järelkasv, kes on sama aktiivsed ja teotahtelised kui meie.»

«Mul on heameel, et lastekaitsepäeval, kus me eriti rõhutame lastekaitsetöötajate vajadust, saame teha rõõmu väikelastele, kinkides neile rattad, ning loomulikult mõtleme me alati ka turvalisuse peale ja seetõttu kingime lastele jalgrattaga kaasa ka kiiveri ja turvavesti,» märkis abilinnapea Merike Martinson.

«Minu lapsepõlve ajal oli jalgratas iga lapse unistus,» sõnas abilinnapea Mihhail Kõlvart. «Usun, et ka tänapäeval toob selline kingitus lastele palju rõõmu. Samas pole jalgrattaga sõitmine ainult meeldiv aja veetmine, vaid ka sporditegevuse võimalus.»

Sotsiaal-ja tervishoiuamet muretses lastele ka kiivrid. Ohutusvestid ja helkurid andis lastele õuerõivaste tootja Huppa. Lõbusa meeleolu lõid lastele kolm noort Eesti Tänavaspordi Liidu trikijalgratturit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles