Tallinna linnavolikogul seisab ees mammutistung

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu.
Tallinna linnavolikogu. Foto: Jaanus Lensment

Eeloleval neljapäeval toimuva Tallinna volikogu istungi päevakorras on 83 punkti.

Seda on palju isegi siis, kui arvestada, et tegemist on ilmselt viimase istungiga enne suvepuhkust ja kõik pooleliolevad asjad tahetakse ära lõpetada Näiteks eelmise aasta viimase puhkuse-eelse istungi päevakorras oli 49 punkti.

Muuhulgas on selle nädala istungi päevakorras ka sellised mahukad punktid nagu tänavuse esimese lisaeelarve teine ja kolmas lugemine ja kümnekonna detailplaneeringu kehtestamine.

Ligi poole päevakorrast moodustavad vastused arupärimistele. Tallinna linnavõimul on kombeks anda arupärimistele kirjalikud vastused ette nähtud kahe nädala jooksul, kuid suuline vastus antakse üldjuhul arupärimisele alles siis, kui arupärimise teema on igasuguse aktuaalsuse kaotanud.

Praegu lisanduvad vastamata arupärimiste hulka ka need, millele vastamine on edasi lükkunud linnapea Edgar Savisaare haiguse tõttu. Sotsiaaldemokraadid ongi juba avaldanud soovi, et nende poolt Savisaarele esitatud arupärimistele vastaks praegu linnapea ülesandeid täitev abilinnapea Taavi Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles