Pealinna noori õpetajaid tunnustatakse täna stipendiumitega

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna raekojas tunnustatakse täna pealinna parimaid õpetajaid ja haridusjuhte ning antakse esmakordselt üle Tallinna noore õpetaja stipendiumid.  

Tallinna abilinnapea Yana Toomi sõnul on noore õpetaja stipendiumi eesmärk tunnustada ja väärtustada munitsipaalharidusasutuste noori õpetajaid.

«Stipendiumiga tunnustakse Tallinna noori pedagooge, kes on töötanud pedagoogina 2 kuni 5 aastat,» täpsustas Toom. «Tänasel õpetajate päeval tunnustame ka pealinna silmapaistvamaid pedagooge üleriigilise aasta õpetaja konkursi raames. Ehkki raekojas õnnitletakse erinevate konkursside parimaid, soovin õpetajate päeval tunnustada kõiki haridustöötajaid, kes oma igapäevatööga panustavad meie järeltuleva põlve kasvatamisele ja harimisele. Suur tänu Teile selle eest.»

Tallinna linna noore õpetaja stipendium on personaalne, ühe stipendiumi suurus on 20 000 krooni. Tänavu antakse välja 15 stipendiumi.

Tallinna noore õpetaja stipendiaadid on: Diana Smith (Kadrioru Saksa Gümnaasium), Elnara Salieieva (Jakob Westholmi Gümnaasium), Gedi Põder (Tallinna Tehnikagümnaasium), Gladi Sivard (Tallinna Lasteaed Pallipõnn), Irina Biba (Tallinna Ranniku Gümnaasium), Kristel Trutsi (Tallinna Kelmiküla Lasteaed), Krisli Tammela (Tallinna I Internaatkool), Kristiina Kerge (Tallinna Heleni Kool), Margit Maanre (Tallinna Kannikese Lasteaed), Ott Väli (Gustav Adolfi Gümnaasium), Piret Peil (Tallinna Mahtra Gümnaasium), Sandra Lõõnik (Tallinna 26. Lasteaed), Sergei Novikov (Tallinna Lasnamäe Gümnaasium), Sirli Kriis (Tallinna Lasteaed Kraavikrõll) ja Timo Panin (Tallinna Kunstigümnaasium).

Koostöös Tallinna Alushariduse Juhtide Ühenduse ja Tallinna Koolijuhtide Ühendusega omistatakse juba kolmandat aastat järjest vaid pealinnas välja antavad tunnustused:  Innovaatiline õpetaja, eÕpetaja ja Noor õpetaja. Esimest aastat antakse välja ka tunnustus Tallinna aasta haridusasutuse juht. 

Aasta õpetaja aunimetus omistatakse 24 õpetajale, kellest kuue kandidatuur esitatakse ka üleriigilisele konkursile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles