Fotod: Tiskresse rajatakse esimene büroohoone

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiskre büroohoone
Tiskre büroohoone Foto: Tiskre Ärimaja OÜ

Tiskre Ärimaja ehitab Tiskre asumi ringtee äärde uue büroohoone. Rajatav ärihoone on 3-korruseline ja valmib 2016. aastal.

Hoone arhitektuuri on kavandanud Eesti tipparhitektid Martin Aunin ja Pia Tasa. Rajatav ärihoone on 3-korruseline. Esimesel korrusel on ruumid restoranile, teisel ja kolmandal korrusel asuvad büroopinnad. Hoone parklasse on kavandatud nii jalgrattaparkla kui laadimiskohad elektriautodele.

Foto: Tiskre Ärimaja OÜ

Tiskre Ärimaja OÜ juhatuse liikme Kristjan-Thor Vähi sõnul lähtub idee endi vajadustest leida kontor kodu lähedale. 

«Inimesed hindavad oma aega üha enam. Iga päev tund ummikutes teeb aastas üle 240 tunni ehk üle kümne ööpäeva mahavisatud aega. Anname inimestele võimaluse saabuda tööle mööda kergliiklusteid jalutades, sõites jalgratta või rulluiskudega. Samas on autoga tööl käies võimalik liikuda üldisest liiklusvoolust vastupidises suunas,» lisas Vähi.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgenson sõnas, et on äärmiselt tervitatav, et on arendajaid, kes mõtlevad tulevikule ning loovad piirkonda midagi uuenduslikku, luues sellega piirkonnale terviklikust elukeskonnana. 

Hoone valmib 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles