Keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakond on veeavarii tõttu suletud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Keskraamatukogu.
Tallinna Keskraamatukogu. Foto: Toomas Huik

Täna hommikul avastati Tallinna Keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonnas (Liivalaia 40) veeavarii.

Laiaulatuslike veekahjustuste tõttu on raamatukogu täna, 19. juunil suletud. Laupäeval, 20. juunil avatakse võimaluse korral lugemissaal.

Veeavarii tabas Liivalaia tänaval asuva raamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonda reede hommikul. «Meie kohal on tavalised korterid ja ühes neis oli veeavarii,» selgitas keskraamatukogu direktor Kaie Holm BNS-ile. Veeleke olevat alguse saanud ühe eaka inimese korterist, mis asub täpselt raamatukogu lugemissaali kohal.

«Tegeleme avarii likvideerimisega, kahjude hindamisega ning raamatukogu avatakse lugejatele esimesel võimalusel. Seniks soovitame inimestel külastada Tallinna Keskraamatukogu haruraamatukogusid ja osakondasid. Palume kannatlikkust ja mõistvat suhtumist ning palume vabandust avarii likvideerimisega kaasnevate ebameeldivuste pärast,» teatas raamatukogu arendusjuht Mari Sieberk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles