Fotod ja video: politsei tabas Tallinnas ridamisi roolijoodikuid

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hilisõhtul ja öösel tabas politsei Tallinnas mitu joobetunnustega roolikeerajat.

Eile hilisõhtul peatas patrull Põhja-Tallinnas Kopli tänaval sõiduauto Honda. Kontrollimisel tuvastati juhil alkoholijoove ning ta toimetati edasi kainestusmajja. Sinnasamasse viidi ka autos olnud naisterahvas, kes muutus sündmuskohal agressiivseks.

Kõigepealt sai purjus naiselt obaduse kaameramees, seejärel sõimati politseinikel näod täis.

Politseinikel ei jäänudki muud üle, kui naise rahustamiseks tal käed raudu panna ja kainenema viia. Kui naine sai aru, et teda hakatakse kongi panema, meenusid talle järsku kodus olevad lapsed. Politsei pidid pärast uurima, kuidas asjalood kodus olevate lastega on.

Kesklinnas peatas politsei Liivalaia tänavalt Juhkentali tänavale keelatud vasakpöörde teinud Soome numbrimärgiga sõiduauto. Juht pandi puhuma ja tal tuvastati alkoholjoobe.

Kolmas roolijoodik tabati juhuslikult. Patrull läks vihje peale arvatavat roolijoodikut otsima, kuid märkas Liivalaia tänaval hoopis ühte teist kahtlase sõidustiiliga autot. Kahtlane Mercedes peeti kinni ja selle alkomeeter näitas, et selle juht on alkoholijoobes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles