Pargivahid tõmbavad otsi kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru park.
Kadrioru park. Foto: Peeter Langovits

Esimesed sotsiaalsete töökohtade projekti raames aprillis kuueks kuuks tähtajaliselt tööle asunud 45 pargivahti lõpetasid töö 30. septembril, oktoobri lõpus  teeb sama veel 35 inimest, kes asusid tööle mais ja novembri lõpuni jääb ametisse veel kümmekond pargivahti.

«Ettevõttel Kadrioru Park on olnud pargivahtidest  ja nende tööst väga suur abi ning positiivne tagasiside on ka teistest linna parkidest, kus nad tööl olid,» ütles Kadrioru Pargi juhataja Ain Järve. «Sotsiaalsete töötajate abil on korras hoitud  linna 22 parki, lisaks erinevad väiksemad haljasalad kogu linnas.»

Palgakulu pargivahtide projektile oli linnaeelarvest tänavu viis miljonit krooni, millele lisandus üks miljon palga- ja maksuhüvitist töötukassa poolt. Pargivahtide töölerakendamise lõplik kulu selgub novembris pärast lepingute lõpetamist.

Pargivahtide projekti järgmise aasta maht selgub pärast Tallinna uue abipaketi vastuvõtmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles