Tallinna linnavalitsuse kolmapäevast istungit juhatab Edgar Savisaar

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar
Tallinna linnapea Edgar Savisaar Foto: SCANPIX

Sarnaselt möödunud nädalale juhatab Tallinna linnavalitsuse kolmapäevast istungit raske haiguse tõttu kaua aega eemal olnud linnapea Edgar Savisaar.

Linnavalitsuse kolmapäevase istungi päevakorras on 19 punkti ja istung toimub linnavalitsuse Vabaduse väljaku hoone asemel Poska majas, kuna linnavalitsuse hoonel puudub invalift.

Enne möödunud nädalat juhatas Savisaar viimati linnavalitsuse istungit märtsis.

Savisaar naasis haiguslehelt 5. augustil. Ta juhtis siis linnavalitsuse kabinetiistungit ja sellele järgnenud põhiistungit. Savisaare töölenaasmisega lõppesid ka abilinnapea Taavi Aasa volitused linnapea kohusetäitjana.

Savisaar viibis märtsi keskpaigast streptokokknakkuse tõttu Tartu Ülikooli kliinikumis haiglaravil. Nakkuse leviku peatamiseks amputeeriti   Savisaare parem jalg ülaltpoolt põlve. Alates 12. maist oli Savisaar taastusravil Ida-Tallinna keskhaiglas ja 19. juunist kodusel ravil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles