Uuest Viimsi veekeskusest toimetati üliraskes seisundis naine haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees  pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal. Foto: Erakogu

Viimsis äsja avatud veekeskuses Atlantis H2O Aquapark basseinist leiti vee alt 42-aastane naine. Naine on haiglas väga raskes seisundis.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Uku Tampere sõnul juhtus õnnetus eile enne kella 20. 

Üks basseini kasutajatest märkas järsku, et vee all on naine. Keskuse turvatöötajad reageerisid ülikiiresti. Naist elustati kohapeal ja anti üle kiirabile, kes toimetas ta haiglasse väga raskes seisundis.

Praegu on naine haiglas, politsei tegeleb juhtunu asjaolude väljaselgitamisega. Tampere sõnul vaadatakse üle turvakaamerate videosid ja räägitakse tunnistajatega. 

«Oleme eile veekeskuses juhtunud õnnetuse pärast sügavas mures ja teeme koostööd politsei ja teiste järelvalveorganitega juhtunu täpsete asjaolude välja selgitamiseks,» märkis ettevõte täna pärastlõunal oma Facebooki lehele pandud kommentaaris. «Soovime kogu hingest kiiret paranemist kannatanule ja jõudu lähedastele,» lisas veepargi meeskond.

Toimetaja märkus. Esialgu ütles politsei Postimehele, et naine on uppunud, hiljem aga selgus, et nii see pole. Võimaliku menetluse huvides palus politsei uudist hommikuni mitte avaldada. Samuti oli esialgses infos ekslik naise vanus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles