Brem visati EKHHList välja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoone seinal olev Bremi logo tähendab viimasel ajal reeglina ebameeldivusi.
Hoone seinal olev Bremi logo tähendab viimasel ajal reeglina ebameeldivusi. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liidu (EKHHL) juhatus otsustas 21. oktoobril toimunud koosolekul arvata EKHHL liikmete hulgast välja BREM Kinnisvarahooldus OÜ seoses liikmemaksu võlgnevuse ja heade tavade koodeksi nõuete rikkumisega.


«Varasemalt on EKHHL 2003. aasta detsembris seoses BREM Kinnisvarahooldus OÜ sertifikaadi taotluse avalduses enda kohta valeandmete esitamisega tühistanud ettevõttele väljastatud halduse ja hoolduse sertifikaadid,» teatas EKHHLi juhatuse esimees Jüri Kröönström.

Alates 2000. aastast on EKHHL Eestis väljastanud kinnisvara korrashoiu spetsialistidele 675 (hetkel 391 kehtivat) riiklikku kutsetunnistust ning kinnisvara korrashoiu firmadele 145 (hetkel 42 kehtivat) halduse või hoolduse sertifikaati.

«Paremakvaliteedilise kinnisvara korrashoiu teenuse saamiseks soovitame kinnisvaraomanikel eelistada kinnisvara korrashoiu hangetel EKHHL kinnisvara halduse või hoolduse sertifikaati omavaid ettevõtjaid, kelle organisatsiooni juhtimiskorralduse kindlus ja osutatava teenuse kvaliteet on sertifitseerimise eeldus- ja tasemenõuete täitmisega tõendatud,» soovitas Kröönström.

EKHHL liikmete nimekiri, samuti kinnisvara korrashoiu valdkonna kutsetunnistust ja sertifikaati omavate isikute nimekirjad on välja pandud EKHHL kodulehel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles