Mustamäel rünnati noorukit noaga

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto
Politseiauto Foto: Eeva Kaun

Eile õhtul tekitati Mustamäel noaga kehavigastusi alaealisele noormehele, politseinikud pidasid teo toimepanemises kahtlustatava sündmuskohal kinni.

Facebookis «Märgatud Tallinnas» grupis kirjeldas juhtunut üks pealtnägija, kes parajasti Lehola peatuses bussi ootas. Tema sõnul märkas ta esialgu kaht meest vaidlemas – loobiti klaaspudeleid ja karjuti, kuni ühtäkki nägi ta mehi enda poole jooksmas.

«Kuna buss nr 24 oli just ette sõitnud, eeldasin, et kiirustavad bussi peale. Ühel hetkel põikas ees jooksev noormees kõrvale, teine temale kohe järgi. Järgmisel momendil jooksid noormehed minu nina ette,» kirjeldas pealtnägija sotsiaalmeedias.

«Hetk, millal sain aru et olukord on kehv, oli siis, kui nägin ohvrit käega kõhust kinni hoidmas. Mida ma koheselt ei märganud (õhtuhämaruses) oli see, et noormees oli kohutavalt verine. «Tal on nuga!» oli viimane asi, mida ma kuulsin.»

Seejärel läks juhtunut pealt näinud inimene bussi peale ning teatas nähtust kohe ka politseile.

Põhja prefektuuri pressiesindaja kinnitas Postimehele, et häirekeskus sai kell 22.12 teate, et Vilde tee 65 maja ees rünnati noaga alaealist, 1999. aastal sündinud noormeest.

Kahtlusalune, 1996. aastal sündinud noormees peeti sündmuskohal kinni ja toimetati jaoskonda. Kiirabi viis kannatanu haiglasse, politsei esindaja sõnul ei ole tema vigastused eluohtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles