Lasnamäe linnaosavanemaks võib saada Maria Jufereva

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Jufereva.
Maria Jufereva. Foto: Erik Prozes

Täna kogunenud Keskerakonna Tallinna nõukogu esitas konsensuslikult Lasnamäe linnaosavanema kandidaadiks Tallinna linnakantselei meediaspetsialisti, Jyväskylä Ülikooli doktorandi Maria Jufereva.

«Loomulikult olen selle usalduse eest väga tänulik ning võtan väga tõsiselt mind ees ootavat väljakutset,» ütles Jufereva. «Lasnamäe on Tallinna suurim linnaosa, mis tähendab ka väga suurt vastutust. Minu eesmärgiks on töötada selle nimel, et lasnamäelaste elu muutuks veelgi paremaks ja mugavamaks.»

«Mul on väga hea meel selle üle, et saan asuda tööle suurte projektide kallal, nagu munitsipaalmajade ehitus ja suurhaigla rajamine Lasnamäele. Kindlasti võiks Lasnamäe muutuda veel rohelisemaks ning korrastatumaks,» lisas Jufereva.

Jufereva on Keskerakonna liige 2013. aastast ja on kandideerinud Keskerakonna nimekirjas nii 2013. aasta kohalikel kui ka 2015. aasta riigikogu valimistel. Jufereva töötab praegu Tallinna linnakantselei meediaspetsialistina. Magistrikraadi ajakirjanduses sai ta Tartu Ülikoolist ning jätkab õpinguid doktorantuuris kommunikatsiooni erialal Jyväskylä ülikoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles