Inglise keele oskuselt tõusevad esile pealinna koolid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänavusel inglise keele riigieksamil said parimad tulemused Tallinna inglise kolledži abituriendid, neile järgnesid teised pealinna tugevad humanitaarkoolid.

Teise tulemuse inglise keeles said Gustav Adolfi gümnaasium, kolmanda Rocca al Mare gümnaasium ja neljanda väike Sakala Eragümnaasium. Neile järgnes Tallinna 21. kool ja alles viiendal kohal Tartu lipulaev Miina Härma gümnaasium.

Inglise keele riigieksamit tegi tänavu 7643 abiturienti.

Prantsuse keele riigieksami tulemustelt oli parim Kadrioru Saksa gümnaasium, talle järgnesid Tartu koolid: Miina Härma ning Tamme gümnaasium. Tallinna Prantsuse lütseum jäi keskmiste tulemuste poolest viiendaks.

Saksa keele eksamit tegid keskmiselt kõige paremini Tallinna Tõnismäe reaalkooli abituriendid. Järgnesid Hugo Treffneri ning Viljandi gümnaasiumi noored.

Vene keele riigieksamit teinute keskmine tulemus oli parim Avinurme gümnaasiumis, järgnesid Iisaku gümnaasium ja Jakob Westholmi gümnaasium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles