Belobrovtsev paneks reisisaatjad pileteid müüma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadim Belobrovtsev.
Vadim Belobrovtsev. Foto: Liis Treimann

Tallinna abilinnapea ametisse asuv Vadim Belobrovtsev kavatseb munitsipaalpolitsei töö paindlikumaks muuta ning kaalub ühe ideena reisisaatjatele piletite müümise ehk konduktori õiguse andmist.
 

Kui reisisaatjad konduktoritööd teeksid, poleks vaja korraldada praegu mupo töövõtteks olevaid haaranguid, vahendab ERR Uudised poliitiku nägemust Tallinna ühistranspordi tulevikust.

«Mul on plaan, mis võib kellelegi paista utoopiline, kuid mulle tundub, et munitsipaalpolitsei tuleb muuta paindlikumaks,» ütles Belobrovtsev.

Poliitik rääkis, et tema arvates ei maksa piletita sõitjatesse suhtuda kui «jänes-retsidivistidesse», kuna esineb ka juhtumeid, kus sõitja eksis tõepoolest tahtmatult.

Kontrolörid saadaks Belobrovtsev aga psühholoogiakoolitustele, et neid rahvale lähedasemateks muuta ja erinevates olukordades paindlikumalt käituma õpetada – näiteks tuleks välja kirjutada vähem trahve, sest trahv on äärmuslik karistusviis, leiab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles