Mupo traditsiooniline jõulukink läks loomade hoiupaigale

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo jõulukingi võttis vastu hoiupaiga juhataja Larissa Kozõreva.
Mupo jõulukingi võttis vastu hoiupaiga juhataja Larissa Kozõreva. Foto: Mupo

Kolmapäeva keskpäeval andsid munitsipaalpolitsei ameti esindajad üle jõulukingitused Tallinna loomade hoiupaigale.

Tegemist on aastaid kestnud traditsiooniga, mille käigus kogutakse heasoovlikelt annetajatelt  kas rahalist või lemmikloomadele mõeldud toiduaineid ning muud vajalikku. Annetuse tegijate hulgas oli inimesi nii mupost, linnavalitsusest kui ka linnakantseleist.

Mupo Mustamäe tugipunkti inspektori ja annetuskampaania eestvedaja Enn Viidu sõnul on annetamine  vägagi emotsionaalne tegevus ning puudutab eelkõige neid inimesi, kellel endalgi kodus lemmikloomad.

«Hea tunne on, et oleme omalt poolt teinud veidigi, et kodu kaotanud kaitsetud loomakesed jõulu ajal end paremini tunneksid,» ütles Viidu annetust üle andes. «Inimene suudab rääkida ja vajadusel abi paluda, kuid loomad, kes inimest jäägitult usaldavad ning mingil hetkel hüljatakse, ei oska rääkida. See pisku, mis igal jõululaupäeva eelsel ajal hoiupaika jõuab on vähim, mida teha saame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles