Põhja-Tallinna sotside juhina jätkab Jaak Juske

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Juske.
Jaak Juske. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Põhja-Tallinna osakonna esimehena jätkab Tallinna linnavolikogu liige Jaak Juske, otsustas osakonna üldkoosolek.

Juske sõnul on Põhja-Tallinn põneva ajaloo ja meeletu arengupotentsiaaliga linnaosa, mille mainet on aga rikkunud mitmed korruptsiooniskandaalid, teatas SDE pressiesindaja.

«Põhja-Tallinn peab saama 2017. aasta kohalike valimiste järgselt uue, ausa linnaosa juhtkonna. Linnaosavalitsusel tuleb olla partneriks kohalikule kogukonnale, mitte tegeleda linna raha kulutamisega võimul oleva partei positsiooni kindlustamiseks,» märkis Juske.

Lahendamist vajab Juske sõnul põhikoolikohtade puudus, remonti ootavad mitmed lasteaiad, pärast liivaranna säilimise tagamist tuleb kehtestada Kalaranna planeering, lõppema peab Kopli prügimäe tegevus ja kaitse alla võtmist ootab Stroomi mets.

Üldkoosolekul valiti Põhja-Tallinna osakonna aseesimeesteks ettevõtja Leena Kivisild ja Jalgpalliklubi Tallinna Kalev president Raimo Nõu. Juhatuse liikmeteks valiti Põhja-Tallinna halduskogu liige Jelena Rootamm-Valter ja noorteaktivist Madis Verro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles