TLT sai trammiteede puhastamiseks uue sahkauto

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TLT

Samaaegselt erakordsete ilmastikuoludega jõudis kohale ka Tallinna Linnatranspordi AS-i riigihankega ostetud hooldusauto Isuzu D-MAX, mis on mõeldud eelkõige trammiteede puhastamiseks.

TLT juhatuse esimehe Enno Tamme sõnul võimaldab uus hooldusauto hoida trammiteed läbitavad ka kõige suuremate lumetuiskude ajal. «Ohtra lumega talv on Isuzu võimekuse tõsiselt proovile pannud ning võin kinnitada, et võimas masin on oma ülesannetega hästi hakkama saanud,» lisas Tamm.

Isuzu D-MAX on 2,5-liitrise ning 163 hobujõulise (120 kW) diiselmootoriga masin, mis on varustatud lumesaha ja tagaharjaga. Auto tarnis AS Topauto. Lisaseadmed konstrueeris ja paigaldas Soome firma HillTip Ab Oy. Enne auto üleandmist läbisid lisaseadmed Soomes põhjalikud katsetused. Isuzu D-MAX võimaldab hoida korras ja lumevabad kõik Tallinna trammiteed, tagades seal turvalise liiklemise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles