Tallinn omandab tasuta 29 elektriautot

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaltöötajate kasutusse antud elektriautod Mitsubishi i-MiEV.
Sotsiaaltöötajate kasutusse antud elektriautod Mitsubishi i-MiEV. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet saab lepingu alusel kasutuses olnud elektriautod elektriautod Mitsubishi i-MiEV tasuta endale.

Elektriautod on olnud Tallinna linna sotsiaaltöötajate kasutuses vara tasuta kasutamise lepingu alusel 2012. aastast alates, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

2011. aastal Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuametiga sõlmitud lepinguga andis sotsiaalministeerium Tallinna linnavalitsuse kasutusse 29 elektriautot Mitsubishi i-MiEV tingimusel, et vara kasutavad sotsiaaltöötajad, koduhooldustöötajad või sotsiaalteenuse vahetud osutajad nende vahetu klienditööga seotud tegevuseks.

Leping sõlmiti tähtajaliselt kuni möödunud aasta lõpuni ning selle kohaselt pidi linnavalitsus tagastama elektriautod sotsiaalministeeriumile lepingu tähtaja saabumisel. Mullu märtsis aga teatas ministeerium, et kavatseb uuest aastast alates elektriautod tasuta üle anda seniste kasutajate omandisse sihtotstarbeliseks kasutamiseks.

«Kuna vara on jätkuvalt vajalik sotsiaaltöötajate töös ning elektriautode seisukord võimaldab neid veel kasutada, on otstarbekas sotsiaalministeeriumi pakkumine vastu võtta ning vara Tallinna linnale omandada,» ütles sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles