Linnaosavalitsus tegi Pirita tänavapuhastajale trahvi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Pirita linnaosavalitsus ei ole rahul lepingupartneri tööga lume lükkamisel linnaosa tänavatel ja otsustas tänavapuhastajat positiivse muutuse poole motiveerida rahalise trahviga.

Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder sõnas, et linnaosa elanikud on olukorra üle sõidu- ja kõnniteedel pahased ning seda paljuski õigustatult. «Piisab vaid linnaosas veidi ringi sõita, et mõista, miks linnaosavalitsuse telefonid on punased ja nõutakse olukorra parandamist,» selgitas Mölder linnaosavalitsuse otsust.

Linnaosavanem rõhutas, et lumi toob liiklemisel alati kaasa ebamugavusi ja seda tuleb mõista, kuid kõike ei saa siiski talve paratamatuse peale lükata, vaid tööd saab ja tuleb teha paremini. «Hoiame olukorral teravalt silma peal ja kohtume kindlasti ka lepingupartneriga, et tekkinud olukorras saada täit selgust,» rääkis Mölder.

Pirita linnaosa kodulehel on olemas ankeet, kuhu saab saata oma tähelepanekuid lume lükkamise osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles