Turvatöötaja pidas poevarga pärast 10-minutilist tagaajamist kinni

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocca al Mares tabatud poevaras.
Rocca al Mares tabatud poevaras. Foto: USS Security

Tallinna Rocca al Mare kaubanduskeskuse turvatöötaja pidas pühapäeval linnakodaniku abiga pärast kümneminutilist tagaajamist tänaval kinni agressiivse poevarga.

USS Security turvatöötaja sai kell 16.27 info, et spordipoest jooksis välja sporditooteid varastanud mees. Müüjad andsid turvatöötajale varga kirjelduse ning näitasid kätte põgenemissuuna, teatas turvafirma.

Turvatöötajal õnnestus pärast ligi kümme minutit kestnud tagaajamist varguses kahtlustatav mees Vabaõhumuuseumi teel kinni pidada.

Kuna varas käitus agressiivselt, palus turvatöötaja autojuhtidel peatuda ja aidata kahtlustatavat kuni patrullauto saabumiseni kinni pidada. Üks juht pidaski oma auto kinni ja aitas agressiivset meest kinni hoida.

Jõulist vastupanu osutunud mehel õnnestus käed raudu panna alles pärast turvapatrulli saabumist. Turvatöötajad viisid kinnipeetud mehe kaubanduskeskuse turvaruumi ning andsid üle politseile.

Kinnipeetud mehel oli kaasas varastatud jope ja pusa kogumaksumusega ligi 200 eurot. Selgus, et riideesemed oli varastatud kahest erinevast spordipoest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles