Kohus võttis mehele kõhtu tulistamises kahtlustatava vahi alla (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulistamiskoht neljapäeva õhtul.
Tulistamiskoht neljapäeva õhtul. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinnas Rocca al Mare suurhalli parklas neljapäeva õhtul mehele kõhtu tulistamises kahtlustatav mees võeti prokuratuuri taotlusel ja kohtu loal vahi alla.

Harju maakohus rahuldas eile prokuröri taotluse ja andis loa 42-aastase Taneli vahistamiseks, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas rahvusringhäälingu uudisteportaalile.

Kallase sõnul võeti tapmiskatses ja tulirelva ebaseaduslikus käitlemises kahtlustatav mees vahi alla esialgu kuni kuueks kuuks.

Politsei pidas tulistamises kahtlustatava 42-aastase Taneli kinni neljapäeva õhtul kella 22 paiku. Mehe valdusest leiti tulirelv, tulistamiseks kasutati ebaseaduslikult omandatud püstolit.

Põhja ringkonnaprokuratuur kinnitas, et kuriteos kahtlustatav ning kannatanu on omavahel varasemast tuttavad. Ohvriks on 46-aastane mees ning tema elu on väljaspool ohtu.

Postimehe andmetel on ohver ja kinni peetud mees varemgi politsei huviorbiidis olnud. Samuti ei toimunud tulistamine niiöelda kogemata.

Põhja prefektuuri pressiesindaja teatel helistas neljapäeval kella 18.37 ajal häirekeskusesse mees, kes palus kiirabi Rocca al Mare suurhalli vastas olevasse parklasse, sest tal on kuulihaav kõhus.

Mõne minuti jooksul jõudis sündmuskohale neli politseipatrulli. Sellel ajal oli vigastatud mees sündmuskohal üksi ning meedikud andsid talle abi. Mees toimetati raskes seisundis haiglasse. Kuulihaava saanud mees oli haiglasse jõudes teadvusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles