Tallinnas teisaldati 29 lumekoristust seganud autot

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristamist segavad autod teisaldatakse.
Lumekoristamist segavad autod teisaldatakse. Foto: Peeter Langovits

Tallinna tänavatelt teisaldati täna 29 sinna pargitud autot, mis lumekoristustöödele ette jäid, autod viidi Suurtüki tänav 12 parklasse.

Võimaluse korral üritatakse sõidukiomanikega ühendust saada, et omanik ise oma auto ümber paigutaks, Raepress.

Ööl vastu tänast paigutati 3 autot ümber Kristiinest, 2 teisaldati Vanalinnast, 2 Südalinnast, 17 Lasnamäelt ja 5 Mustamäelt. Tegemist on sõidukitega, mis segasid lume koristustöid. Munitsipaalpolitsei parkimisosakonna juhataja sõnul on Kesklinna inimesed käitunud väga mõistlikult ja reeglina ajutisest parkimiskorrast kinni pidanud.

Tallinna linna poolt on paigaldatud ajutised parkimist keelavad liiklusmärgid. Munitsipaalpolitsei teisaldab märke eiravad sõidukid, mis takistavad lume väljavedu ja koristustöid. Kõigi autoomanikega üritatakse kõigepealt ühendust saada, aga kuna öösel uneajal ei ole võimalik kõigi inimestega ühendust saada, paneb munitsipaalpolitsei inimestele südamele, et täie tõsidusega jälgitaks ajutist liikluskorda.

Kõik sõidukid, mis teisaldatakse, viiakse Suurtüki 12 asuvasse parklasse. Iga sõiduki teisaldamisest teavitatakse ka politsei juhtimiskeskust. Politseile antakse teada, milline sõiduk, kust ja kuhu teisaldatakse.

Ebameeldivuste vältimiseks palutakse järgida ajutiselt paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles