Laagri jaama pakendikonteinerite juurde toodi salaja ohtlikke jäätmeid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laagri jaama pakendikonteinerite juurde toodi prügi, mille hulgas oli ka ohtlikke jäätmeid.
Laagri jaama pakendikonteinerite juurde toodi prügi, mille hulgas oli ka ohtlikke jäätmeid. Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Täna avastasid Nõmme linnaosa valitsuse töötajad, et Laagri rongipeatuses asuvate pakendikonteinerite kõrvale on toodud salaja prügi, mille hulgas on ka ohtlikke jäätmeid.

Nõmme linnaosavanema Tiit Teriku sõnul on jäätmed sinna viidud eile õhtul või täna hommikul. «Prügi hulgas oli nii lahtine õliämber kui mitu kanistrit kemikaalidega. Kui linnaosavalitsuse töötajad prügihunniku avastasid, mängisid kaks umbes kümne-aastast poissi seal tosoolianumaga. Prügistaja on käitunud väga vastutustundetult, sest lisaks keskkonnareostusele võib see ka mõne lapse või looma tervisele ohtu kujutada. Ohtlikke jäätmeid võetakse elanikelt tasuta vastu ka jäätmejaamades ning Pääsküla jäätmejaam ei asu sealt väga kaugel,» lausus Terik.

Nõmme linnaosa valitsus koristab Laagri rongipeatuse pakendikonteinerite ümbruse homme hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles