Linnaosavanema asetäitja Priit Kutseri valitud teosed (5)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kutser
Priit Kutser Foto: Küllike Rooväli

Põhja-Tallinna linnaosavalitsuses valitsenud hirmu ja usaldamatuse õhkkonda iseloomustab kaust, kuhu linnaosavalitsuse töötajad on kogunud linnaosavanema asetäitjalt Priit Kutserilt saadud kirjad, mis on nende hinnangul ähvardavad, solvavad või lihtsalt tööalases suhtluses sobimatud.

Kolmapäeval vabastas linnavalitsus ametist Põhja-Tallinna vanema Karin Tammemäe «linnaosavalitsuse halva sisekliima pärast». «Kui selles majas on olnud negatiivset aurat, siis see liigub koos minu asetäitjaga,» ütles Tammemägi kolmapäeval. Ka kõik linnaosavalitsuse töötajad, kellega Postimees vestles, kinnitasid, et sisekliimat rikkus vaid Kutser oma ülbe ja alandava suhtlemisstiiliga. Kõige solvavamad e-kirjad prinditi välja ja pandi kausta.

Kaks aastat tagasi said neli naiskolleegi, sealhulgas linnaosavanem Karin Tammemägi, Kutserilt meili, mille teemaks oli «How Lesbians Have Sex?» ja sisuks Youtube’i link vastava video juurde.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles