Priit Kutser hakkab Tallinna linnapead nõustama (8)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kutser ja Karin Tammemägi teatavad lahkumisest.
Priit Kutser ja Karin Tammemägi teatavad lahkumisest. Foto: Eero Vabamägi

Põhja-Tallinna linnaosavanema asetäitja kohalt lahkumisel 6570 eurot hüvitist saanud keskerakondlane Priit Kutser asub sellest nädalast tööle Tallinna linnapea kohuseid täitva Taavi Aasa nõunikuna.

«Mulle teadaolevalt asub Kutser tööle Aasa nõunikuna,» kinnitas BNSile Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk.

Kutser kinnitas möödunud nädalal BNSile kavatsust asuda tööle linnavalitsuse süsteemis, jättes täpsustamata, millisel ametikohal ja millistel tingimustel ta tööle hakkab.

Möödunud nädala algusest Põhja-Tallinnast lahkunud Kutser sai linnavalitsuse korraldusel hüvitist kolme kuu põhipalga ulatuses kokku summas 8791 eurot, sellest hüvitis on 6570 eurot ning ülejäänu moodustab sotsiaalmaks ja töötuskindlustusmakse.

Kutser asus linnavalitsusse tööle 2007. aastal. 2007-2009 oli ta abilinnapea Jaanus Mutli nõunik, oktoobrist 2009 kuni oktoobrini 2011 oli Kutser abilinnapea Taavi Aasa nõunik. Põhja-Tallinna valitsusse asus ta tööle 2011. aastal.

Linnavalitsus vabastas Põhja-Tallinna linnaosavanema Karin Tammemägi ülemöödunud nädalal ametist ja vabastamise aluseks oli linnapea põhjendatud ettepanek. Tammemägi on öelnud, et vaidlustab vallandamise, sest peab seda põhjendamatuks. Samas nõustus Tammemägi etteheidetega, mille kohaselt ei saa ta läbi asetäitja Priit Kutseriga.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles