Fotod: Depoo turg avas uksed

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel avati pidulikult Depoo turg, kus jätkub Balti jaama turu tegevus kuni 2017. aasta kevadeni, mil uksed avab uus ja kaasaegne turukompleks.

Depoo turul on saadaval kogu vana Balti jaama turu kaubavalik – toidukaubad, riided, jalatsid, kodukaup, vanavara ja antiik.

Kinnistute omaniku Astri Gruppi kuuluva Astri Kinnisvara OÜ juhatuse liikme Tarmo Kleimanni sõnul on uuel turul saadaval kogu varasem kaubavalik. «Depoo turul on saadaval kogu vana Balti jaama turu kaubavalik, paranenud on aga tingimused nii kauplejatele kui ka ostjatele. Samuti on uuele turule lisandunud mõned uued kohvikud ning kauplemiskohad,» rääkis Kleimann.

Depoo turg asub peaaegu endise Balti jaama turu kõrval. Peasissepääs on Kopli tänaval Telliskivi trammipeatuse juures. Samuti pääseb turule Telliskivi tänavalt, loomelinnaku kõrvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles