Kristiine halduskogu avaldas keskerakondlasest esimehele umbusaldust (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Velman
Vladimir Velman Foto: Peeter Langovits

Tallinna Kristiine linnaosa halduskogu avaldas umbusaldust senisele esimehele Vladimir Velmanile ning valis uueks esimeheks Maris Silla.

Kristiina halduskogu avaldas teisipäeval üheksa poolt- ja seitsme vastuhäälega umbusaldust senisele keskerakondlastes esimehele Vladimir Velmanile, teatas BNS-ile Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) pressiesindaja. Halduskogu valis uueks esimeheks SDEsse kuuluva Maris Silla.

«Keskerakondlaste poolt juhitud halduskogudest on tehtud kummitemplid, kus kinnitatakse vaid detailplaneeringuid. Sisulisi lahendusi näiteks turvalisuse, parkimise, heakorra ja sotsiaalküsimuste puhul, mida ootavad linnakodanikud, halduskogudes enam ei arutata,» ütles SDE Tallinna piirkonna esimees Rainer Vakra.

Vakra sõnul on Kristiines toimunud võimuvahetus kindlaks näiteks, kuidas maksumaksja raha väärkasutava Keskerakonna ja ainuvõimu kindlustava ametist tagandatud linnapea Edgar Savisaare võim laguneb nii pealinnas kui ka mujal Eestis.

«Loodan, et koos opositsioonierakondadega suudame tuua uue hingamise ka teistesse halduskogudesse, et lõpetada stagnatsioon Tallinnas. Järgmisena vahetame Mustamäe halduskogu esimehe ning koostöös Keskerakonna ausa südametunnistuse ja õiglase meelega saadikutega muudame ausaks ja läbipaistvaks ka Tallinna linnavolikogu,» ütles Vakra.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles