Parkimisprobleemid Mustamäe keskuse ümber jätkuvad (3)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti avatud Mustamäe keskuse juures napib parkimiskohti ning hoone lähedal parkimisvõimalusi otsivad sõidukijuhid riskivad munitsipaalpolitseilt trahvi saada.

«Käisin täna perega uues Mustamäe keskuses kinos ja tundub, et keskus on populaarne või on sellise suurusega keskuse jaoks parkimiskohti liiga vähe. Igatahes keskuse ees olevas parklas ei olnud ühtegi vaba kohta. Ajanappuses ei olnud võimalust uuele ringile minna ja tuli siis keskuse Mustamäe tee poolse otsa peal asuvale sissesõidu tee äärde parkida, kuhu oli ka juba päris keeruline kohta leida. Panin ilusti parkimiskella ka peale ja arvasin, et nii on ok. Aga võta näpust... MuPo arvas teisiti ja pistis kviitungi kojamehe vahele. Kuidagi tuleb ju inimesi karistada, et nad kesklinnas ei käi ja tasulises parkimistsoonis ei pargi. Nüüd läks kinoskäik 40 eurot maksma, millest poole sai KungFu Panda ja teise poole MuPo Bande!» kurtis nördinud kodanik.

Mupo pressiesindaja Meeli Hundi sõnul polnud olukord Mustamäe keskuse juures siiski enam nii hull kui avanädalavahetusel. «Laupäeval, 19. märtsil tehti neli hoiatustrahvi ja pühapäeval, 20. märtsil seitse hoiatustrahvi, ühele sõidukiomanikule tehti selgitustööd,» ütles Hunt.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles