Perekonnaseisuameti teemapäev tõi kohale üle 1500 huvilise

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemapäev perekonnaseisuametis.
Teemapäev perekonnaseisuametis. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Laupäeval, 2. aprillil Tallinna perekonnaseisuametis toimunud teemapäev tõi kohale enam kui 1500 huvilist, muuhulgas esitati sel päeval 27 abieluavaldust.

Teemapäeva vältel kõneldi pulmade ettevalmistamisest ja läbiviimisest, pulmade jäädvustamisest, pulmakorraldusest, dekoorist ja lilleseadetest ning muusikast ja tantsust pulmas, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Avatud oli ka noorpaaride nõuandetuba, kus pakuti laiapõhjalist infot pulmade ettevalmistamiseks. Küsimustele vastasid, jagasid nõu ja soovitusi kogemustega ja staažikad oma ala spetsialistid.

Perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask märkis, et külastajaid oli väga palju ning huvilisi jätkus kuni ürituse lõpuni. «Nõuandetoad töötasid terve päeva ning küsimusi oli kõikide perekonnaseisualaste toimingute ja pulmadega seonduva kohta,» ütles Kask.

Teemapäeval osales 25 firmat, kes tutvustasid oma teenuseid, kaupa ja informatsiooni, mis  puudutasid eeskätt pulmade korraldamist. Päeva tippsündmuseks oli pruutkleitide ja peigmeeste ülikondade moedemonstratsioon, kus pakuti väga palju erinevaid uusi stiilseid trende ja lahendusi.

Päeva lõpus loositi välja tasuta abielutseremoonia nendel vahel, kes esitasid abieluavalduse 1. või 2. aprillil. Võitjaks osutus noorpaar, kes soovis abielu sõlmida 20. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles